Notícies

Excel·lent nivell competitiu en les pistes del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch durant el Ciutat de València de Pàdel en Cadira de Rodes

 • 

Després de tres dies de competició, este diumenge es van disputar els últims partits del Torneig Ciutat de València de pàdel en cadira de rodes que es disputava des del divendres en el Poliesportiu Juan Antonio Samaranch, que decidien els resultats definitius d’este atractiu torneig i els punts que decidien les parelles que competiran en el Master nacional de pàdel en cadira  que se celebrarà el mes que ve a Sevilla. Una cita en què van participar 27 parelles i 54 jugadors de tot el país.

Excelente nivel competitivo en las pistas del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch durante el Ciudad de Valencia de Padel en Silla de Ruedas

Excelente nivel competitivo en las pistas del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch durante el Ciudad de Valencia de Padel en Silla de Ruedas

La parella basca composta per Ryan Goñi e Iñaki Gandia va véncer als números 1, Óscar Agea i Edorta de Anta, en una apassionant final dirigida per l’àrbitre de pàdel José Luis Burgos que va posar el passador d’or a este nou torneig del circuit nacional de pàdel en cadira de rodes. Per un altre costat en la final de consolació es va portar la victòria la parella composta per Alberto Pacho i Rubén Castilla en 3 sets a Rubén de Diego i Coco Bernal.

El gran ambient ha caracteritzat este primer torneig Ciutat de València que al llarg d’este cap de setmana s’ha disputat en les espectaculars pistes cobertes de pàdel del poliesportiu municipal. Tant esportistes, patrocinadors com a assistents al torneig han destacat la fabulosa posada en marxa de la competició per part dels membres de l’organització pel tracte rebut i la resta de detalls com l’alimentació, l’allotjament o les instal·lacions tan importants en esdeveniments esportius d’esta índole.

Cal destacar l’alta participació del pàdel “sobre rodes” a València en este torneig. Cinc parelles de les quals el merescut 5t lloc aconseguit per la parella formada per Luís Peinado i Xavi Escuder després de véncer en un renyit partit als andalusos Carlos Vizcaíno i Javier Hurtado.

Els trofeus van ser entregats per les diferents empreses que amb el seu patrocini han fet possible posar este torneig en la cúspide del circuit nacional de pàdel. L’organització ha invitat a tots els allí presents a la segona edició d’este torneig per al 2016.