Notes de premsa

Estrenem nova Web

 • , ,

Com hauràs pogut comprovar, la Fundació Esportiva Municipal ha renovat per complet el seu web www.fdmvalencia.es. Amb un aire completament nou i pensant en els nostres milers de visitants hem apostat per donar un restaurat i modern estil a este important canal de comunicació.

newsletter

  Hem apostat per millorar el nostre buscador d’instal•lacions esportives, tractant d’oferir tota la informació possible de les mateixes, geolocalitzant els nostres poliesportius, camps de futbol, piscines, etc. A més, li hem donat major visibilitat als perfils de les xarxes socials on té presència la FDM. Twitter, Facebook, Youtube i ISSUU cobren protagonisme esperant comptar amb la vostra participació.

També hem incorporat un complet i interactiu mapa del Jardí del Túria, un complet ‘poliesportiu’ a l’aire lliure de què poden disfrutar tots els valencians i que oferix innumerables opcions per a la pràctica esportiva. L’agenda d’esdeveniments esportius també ha sigut millorada i revisada perquè no et perdes ni una de les quasi 80 cites esportives de què gaudix València.

Pistas polideportivas

Pistas de atletismo del Tramo III del Jardín del Turia

Com fins ara, l’esport en edat escolar, els plans estratègics de l’esport, l’Oficina del Voluntariat Esportiu, informació legal, activitats de congressos, els Premis al Mèrit Esportiu i un llarg etcètera d’activitats i continguts que oferia l’antic portal de la Fundació Esportiva Municipal seguixen a la teua disposició.

T’invitem que navegues en la xarxa amb nosaltres i descobrisques esta nova i potent ferramenta de comunicació que l’única cosa que pretén és seguir acostant-te l’esport municipal de la nostra ciutat de la millor manera possible.