Notes de premsa

Este diumenge se celebra la segona edició del Trofeu Ciclista Alcaldia Castellar-Oliveral

 • , ,

Este cap de setmana se celebra la segona edició del Trofeu Alcaldia Castellar-Oliveral, l’esdeveniment esportiu dirigit a escoles de ciclisme de la Comunitat Valenciana que, per segon any consecutiu, acull la pedania de la ciutat de València. La trobada, organitzat pel Club Unió Ciclista Castellar en col·laboració amb l’Ajuntament pedáneo i la Federació de Ciclisme de la Comunitat, tindrà lloc el diumenge 20 de maig a partir de les 10 hores.

Este domingo se celebra la segunda  edición del Trofeo Ciclista Alcaldía Castellar-Oliveral

El torneig està dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 13 anys que participaran en les categories de promeses, principiants, alevins i infantils, totes elles categories de primer i segon any. La jornada començarà amb una yincana d’obstacles que els participants hauran de recórrer a través del circuit creat per a l’ocasió. A continuació, es disputarà la competició entre els més de de 250 joves inscrits.

El Trofeu Alcaldia Castellar-Oliveral se celebra amb l’objectiu de promocionar l’esport de base entre els escolars i, al mateix temps, poder gaudir d’un agradable dia d’oci i esport en família. Diumenge que ve 27 de maig serà el torn dels cadets, d’entre 14 i 15 anys, que disputaran a Castellar el memorial Enrique Velarte – Trofeu Cadets, a partir de les 10:30 hores.