Notes de premsa

Aquest diumenge la Plaça de l’Ajuntament es convertirà en una gran pista de tenis

 • , ,

Tots els valencians i valencianes podran gaudir de pistes de minitenis i una gran diana de llançament i estan obertes a totes les edats

El diumenge que ve, 10 de setembre, des de les 11 del matí fins a les 20.30 de la vesprada, la Plaça de l’Ajuntament de València albergarà una àmplia gamma d’activitats, per a persones de totes les edats, entre les quals podem trobar dues pistes de minitenis, en les quals tots aquells que ho desitgen podran demostrar les seues habilitats amb la raqueta, i una gran diana de llançament, en la qual es podran guanyar diversos premis.

Este domingo la Plaza del Ayuntamiento se convertirá en una gran pista de tenis

Este domingo la Plaza del Ayuntamiento se convertirá en una gran pista de tenis

D’altra banda, també haurà instal·lat un photocall amb indumentària divertida perquè el públic puga fer-se fotos i una zona chill out on es podrà gaudir de música ambiental.

Finalment, a partir de les 17 hores, els més joves tindran l’oportunitat de participar en el Torneig oficial de minitenis, organitzat amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Tennis.

La gran festa del tennis es realitza amb motiu de l’arribada de la Fase Final de la Copa Davis 2023, que tindrà lloc del 12 al 17 de setembre en el Pavelló Municipal de la Font de Sant Luís.

Clínic amb Pablo Andújar
I per al gran tancament de la festa, a les 7 de la vesprada, el tennista professional valencià de renom internacional, Pablo Andújar, s’unirà als assistents en un Clinic, on tots podran jugar al tennis.
.