Notes de premsa

“Esports al Barri”, esport en família en Marxalenes

 • , ,

Esports al Barri torna este dissabte de 25 de març amb una nova parada, en esta ocasió en el barri de Marxalenes

“Esports al Barri” tindrà lloc este dissabte 25 de març al Parc de Marxalenes, voltants del Carrer Diputat Ricardo Samper, d’11.00 a 14.00 hores i, com és habitual, tindrà espais destinats a la pràctica de diferents esports com: hoquei, triatló, volei, escacs, pàdel i handbol, entre molts altres, gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

Les Federacions i clubs esportius participants seran, entre altres: Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, Federació València de Judo i Disciplines associades, Federació de Karate de la Comunitat Valenciana, Motion Academy, Club Handbol Jaume I de València, Club de Lluita València, Club de Patinatge València Royals, ToBukao, Club Esportiu Waterpolo Túria, Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana, Beachbol i Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana.

“Esports al Barri”, esport en família en Marxalenes.

“Esports al Barri”, esport en família en Marxalenes.

D’altra banda, el suport d’El Corte Inglés permet que hi haja activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com pinta cares i globoflèxia. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets, la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’esta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Esports al Barri és una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal nascuda l’any 2020 amb la finalitat de fomentar l’activitat física i l’esport a València, de donar a conéixer l’oferta esportiva dels diferents barris que componen la ciutat.

Després de la visita al barri de Marxalenes, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2023, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.