Notícies

Esgrima, els Jocs Olímpics es preparen a València

 • ,

El tirador Yulen Pereira, amb opcions encara de classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio, està a València des de hui fins al pròxim 9 d’abril per a preparar el torneig Preolímpic que se celebrarà a Madrid a la fi de mes.

Gràcies a les gestions de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana, la Selecció Espanyola d’Espasa realitzarà en el Poliesportiu Benimaclet la seua preparació per al decisiu torneig Preolímpic. En aquesta competició Pereira tindrà la seua última oportunitat per a segellar el seu passaport a Tòquio. Seran 10 dies de concentració a València a la qual acudeixen, a més de tot l’equip d’espasa masculí espanyol al complet, les seleccions de Veneçuela, Colòmbia i el Perú , que també prepararan a la nostra ciutat els seus pròxims compromisos internacionals. 

Poliesportiu Benimaclet, referent de l'esgrima nacional

Poliesportiu Benimaclet, referent de l’esgrima nacional

A més, està previst que el dia 3 d’abril s’incorpore durant tot el dia, per a complementar l’entrenament, una selecció dels millors tiradors de la Comunitat. D’aquesta manera, València tornarà a convertir-se en la base d’operacions de la selecció nacional de cara a tan important cita.

Poliesportiu Benimaclet, referent de l’esgrima nacional

El poliesportiu municipal, remodelat l’any 2012, compta amb una sala d’armes de 950 metres quadrats que és considerada la millor d’Espanya i una de les millors d’Europa, gràcies al nombre de pistes (un total de dotze, quan normalment aquestes sales no solen superar les quatre) i a la qualitat de l’equipament, que es complementa a més amb aules en les quals els practicants d’aquest esport, anomenats tiradors, poden ampliar la seua formació.