Notícies

Escoles esportives d’estiu, apunta’t!!

 • ,

Escuelas deportivas de verano

Escuelas deportivas de verano

El període de vacacions escolars d’estiu, és un moment ideal per a la realització d’activitats esportives dirigides als més jóvens. Estes activitats permeten la continuació dels aprenentatges esportius i al seu torn faciliten el contacte amb la naturalesa, la relació entre els alumnes i proporcionen noves experiències relacionades amb la pràctica esportiva.

Les activitats esportives d’estiu que es proposen en esta oferta estan organitzades per les federacions i entitats col•laboradores en el programa d’Escoles Esportives i estan recomanades especialment per la Fundació Esportiva Municipal pel seu caràcter educatiu.

Amb estes activitats es pretén completar la formació dels alumnes, promocionar l’esport per a tots, com a mitjà d’ocupació del temps lliure, i recolzar les famílies en la seua tasca de conciliar el seu temps laboral amb l’atenció dels seus fills.

Les Escoles Esportives d’Estiu, campanya “Naturalesa i esport” ve desenrotllant-se des del curs 96/97 i està dirigida a tots els escolars de la ciutat d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys. Estaran dirigides per personal tècnic especialitzat pertanyent al programa de les Escoles Esportives. Les activitats que s’exercixen en estes Escoles d’Estiu són molt atractives per a l’escolar i molt variades (activitats en la naturalesa, activitats aquàtiques, esports d’aventura, gymkanes, tallers i aules de naturalesa i esport, jocs, expressió…).

Les inscripcions es realitzaran en les distintes seus de les entitats organitzadores. A continuació es presenta l’oferta per a l’estiu 2013 en el que podran trobar activitats esportives i destins molt variats i atractius, així com els contactes i enllaços amb els organitzadors.

III Campus Urbano
de Ajedrez
Hockey: Escuela de
Verano Beteró
Hockey: Campamento
de Verano Camporrobles
Bádminton. Multiaventura
(Alarcón)
       
Baloncesto: Escuela
de Verano
II Campus Bilingüe
Balonmano
Campus de
Fútbol Femenino
Kárate: escuela
de verano
       
   
  Voleibol: Escuela
Deportiva Cheste
Voley Playa: Escuela
de Verano