Notes de premsa

Es renova l’equipament de la sala de musculació del Poliesportiu El Carme

 • , ,

La Fundación Deportiva Muncipal ha invertit prop de 80.000 € per a substituir íntegrament la maquinària de la instal·lació, que comptava amb 25 anys d’antiguitat

 

El Poliesportiu El Carme ha obert al públic la nova sala de musculació, un espai en el qual les usuàries i els usuaris podran disposar, a partir d’ara, d’equipament totalment renovat. La Fundació Esportiva Municipal (FDM) de València ha substituït íntegrament la maquinària d’entrenament de la sala, que comptava amb 25 anys d’antiguitat, gràcies a una inversió de prop de 80.000 €.

 

L’objectiu de la renovació era adaptar l’equipament a les necessitats del públic i a les noves tendències d’entrenament. Per això, s’han reemplaçat aparells obsolets per màquines d’última tecnologia, que permeten l’entrenament de força de tots els grups musculars.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la FDM ha visitat hui el Poliesportiu El Carme i ha insistit en “la voluntat i el compromís de la Fundació per oferir unes instal·lacions de qualitat, renovades i accessibles”. “Com ja vam fer anteriorment al Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar, les màquines d’entrenament han sigut substituïdes de manera íntegra per equipament totalment nou”, ha explicat Bernabé, qui també ha afegit que “València està donant lloc a instal·lacions i espais esportius de primer nivell i això la converteix en un important reclam per a acollir competicions esportives i perquè esportistes d’elit decidisquen preparar-se a la nostra ciutat”.

 

Màquines de càrdio, força i pes lliure

Entre l’equipament renovat de la sala es poden trobar màquines per a l’entrenament de càrdio (bicicletes, el·líptiques, cintes de córrer, etc.) i per a l’entrenament de la força amb màquines de musculació guiades de plaques i amb elements de pes lliure (barres, pesos, discos, etc.).

Aquest nou equipament està pensat per a oferir als usuaris un ampli ventall de possibilitats d’entrenament adaptats a tots els públics i nivells.