Notícies

Comença el Circuit Divina Pastora 2016: obertura d’inscripcions i novetats

 • 

Comença el 12é Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. L’obertura del termini d’inscripcions per a l’edició de 2016 comença este dimarts 15 per a tots aquells corredors que en enguany 2015 van participar almenys en huit de les deu proves. Estos corredors podran inscriure’s de forma preferencial durant els dies 15 i 16 de desembre com a premi a la seua fidelitat en el Circuit.

La resta de corredors podran fer-ho des del dijous 17 de desembre, a les 10:00 hores, fins al 30 de desembre o fins que s’esgoten els 8.000 dorsals disponibles. Encara que cada any, els dorsals disponibles s’esgoten abans de finalitzar la setmana.

Totes les inscripcions es faran a través de la pàgina web del Circuit en l’adreça www.fdmvalencia.es/carreras 

El Circuit de Carreres Divina Pastora 2016 ho conformaran de nou 10 proves i començarà el 31 de gener amb la 18a Carrera Populars Galapagos i finalitzarà el 27 de novembre amb la 16a Volta a Peu Solidària És Possible. Es mantenen les mateixes deu cites de l’any anterior, encara que hi ha tres que veuen modificat el seua orde al llarg del calendari. Com sol ser habitual, no hi haurà carrera els mesos de juliol i agost, mentres que novembre tancarà amb dos cites.

 

Comença el Circuit Divina Pastora 2016

Comença el Circuit Divina Pastora 2016

Novetats de l’edició de 2016

Una de les grans novetats d’esta dotzena edició serà que hauran dos eixides en cada una de les proves, per a fer més fluida l’eixida i la marxa dels corredors pel recorregut. D’esta manera els participants tindran més espai per a córrer en estes proves que es caracteritzen pel seu curt recorregut i alta participació, amb una mitjana pròxima als 6.000 corredors per a carreres que oscil·len entre els 5.000 i els 6.400 metres.

L’edat mínima per a participar en el Circuit passa de 12 a 14 anys i continuarà havent-hi cinc proves amb carreres per als menors de 14 anys, de diferents distàncies, que es realitzaran una vegada acabada la prova absoluta.