Notícies

Emoció i valentia davall la pluja per a despedir el X Circuit en la Volta a Peu Solidària ‘És Possible’

• ,

Era l’última cita. La desena carrera del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. Una festa per a tots els corredors i un component solidari. I ningú aigualiria esta festa. Ni la pluja. Així, el XIV Volta a Peu És Possible va reunir a més de 3.100 corredors en la línia d’eixida per a disfrutar, a pesar de tot, de la seua afició preferida durant 6.366 metres.

Pasión bajo la lluvia.

Una cita davall l’aigua que tornava als seus habituals carrers despresos del pas l’any anterior per Mestalla i que va regalar espectaculars imatges de corredors desafiant al mal temps. Perquè la passió per este Circuit no se seca amb la pluja..

Emociones en meta.

Una cita imprescindible a pesar de tot per als vencedors, com Jaouad Oumellal i Raquel Landín, grans dominadors d’enguany 2014, però també per als fidels d’estes carreres. Els que mai fallen a la seua cita amb el Circuit. Al final, 3.097 corredors van creuar la línia de meta.