Notícies

Emilio Aguayo i Ana Noguera triomfen en la Copa d’Espanya de Triatló celebrada a València

•

Francisco Aleixandre i María López van ser els guanyadors de la nova distància olímpica del Valencia113.

El triatleta del CDM Avant Moncada Emilio Aguayo ha sigut el guanyador de la present edició del València113; prova puntuable per a la Copa d’Espanya de Mitja Distància i per al Circuit No Drafting Series.

Aguayo, que ja en el segment de natació es va mostrar molt fort amb la seua pugna inicial amb Fco. Fernández-Cortes (finalment, segon classificat) seria en el segment de la bicicleta on aniria imposant-se per aconseguir en l’últim segment fins a 7 minuts d’avantatge en la línia de meta.

Per la seua banda, la prova femenina va tindre com a flamant campiona a Ana Noguera (C.A. Igualada), amb un folgat avantatge sobre les seues perseguidores Cristina Roselló (Laboratorio SyS) i Elise Maury (Fast Triatlón C.N. Montjuic).

Emilio Aguayo y Ana Noguera triunfan en la Copa de España de Triatlón celebrado en Valencia

Pel que fa a la prova de distància olímpica, en categoria femenina van acompanyar la triatleta de la UPV Triatló Cristina Gallach (Tutriatlon.com) i Yolanda Mir (Correcaminos); sent els llorejats en hòmens, a més del mencionat Aleixandre, Miguel Fernández (Tutriatlón.com) i Enrique Martínez (Sporphysiology).

800 triatletes en total es van donar cita en una prova que va tindre com gran “enemic” la forta calor que va acompanyar els participants des de primera hora del matí.