Notícies

Els xiquets i les xiquetes de les escoles municipals de pilota valenciana fan entrenaments ‘online’

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal i la Federació de Pilota Valenciana, juntament amb els entrenadors i les entrenadores de les Escoles Municipals (EEMM) de Pilota Valenciana de la ciutat de València, estan fent un gran esforç perquè l’alumnat continue tenint les seues sessions d’entrenament de l’esport autòcton.

Malgrat la complicada situació de la Covid-19, les EEMM de València continuen els seus entrenaments en els col·legis o mitjançant sessions online amb els seus entrenadors i les seues entrenadores. Aquestes sessions se centren en diferents activitats teòriques (història o tipus de modalitats) o pràctiques (exercici físic i activitats per a perfeccionar la tècnica), a més de proposar diversos concursos. 

De fet, aquesta mateixa setmana es van lliurar els premis a l’alumnat guanyador de l’últim concurs de pilota a casa. Els i les alumnes Yerai, Ana i Marcos del CEIP Tomas Montañana han rebut els detalls per ser els millors en el certamen.

Els grups que tenen la sort de poder seguir amb els entrenaments en els centres de pilota valenciana són el CEIP Tomas Montañana, el CEIP Gaspar Gil Polo, l’IES Districte Marítim, el CEIP Ciutat Artista Faller i el CEIP Ballester Fandos. D’altra banda, els grups que estan realitzant activitats i exercicis des de casa amb les seues entrenadores i entrenadors són l’IES Patraix, l’escola de Borbotó i el CEIP La nostra Senyora del Carmen.