Notícies

Els “runners” del Circuit contra vent, asfalt i arena

 • ,

Març és un mes generós amb la ciutat de València, de la seua mà arriben la primavera i les falles, i en el món del running març no va voler ser menys i es va presentar amb una nova prova inèdita en el Circuit Divina Pastora de Carreres Populars, la I Volta a Peu Runners Ciutat de València.

Es tracta de la tercera prova del circuit Divina Pastora de Carreres Populars que s’esdevenia sobre un traçat de 5.500 metres amb eixida i arribada en l’entorn de La Marina de València, però sens dubte la principal novetat d’esta prova era que incorporava un tram sobre la pròpia arena de la platja.

Els "runners" del Circuit contra vent, asfalt i arena

Els “runners” del Circuit contra vent, asfalt i arena

Més de 4.700 corredors es congregaven davant del Cobert 2 del Port de València per a prendre l’eixida d’esta prova, però abans, un respectuós minut de silenci per la pèrdua del fotògraf esportiu Sergio Hast. Finalitzat el mateix, la serp multicolor dels runners valencians es va llançar a la conquista dels carrers del passeig marítim per a tornar per l’arena de la platja fins a tornar a entrar en l’entorn de la Marina per a la seua finalització.

El podi masculí va estar copat pels atletes del Mediterranea Atticus, proclamant-se vencedor Ouais Zitante, amb 16’45” per davant dels seus companys Fouad Benzeroual (16’48”) i Agustín Sieres (16’56”).

Mentres que en categoria femenina tornaria a proclamar-se campiona l’atleta del Redolat Team María José Casinos (19:56), per davant de la seua companya d’equip María Ángeles Ruiz (20:20) i l’atleta del Sanus Vitae Team Alicia Álvarez Gutiérrez (20:55).

Esta carrera igual que la resta del circuit incorporava la possibilitat de participar en marxa a peu i nòrdica així com activitats infantils a la seua finalització.

D’esta manera concloïa un altre gran matí d’atletisme popular en una ciutat que es prepara per a viure la seua setmana fallera i que tornarà amb la 4a entrega del circuit el pròxim 22 d’abril amb la 5a Carrera José Antonio Redolat.

Pots consultar ací la classificació.