Notícies

El XVIII Ciclocross Internacional de València brilla en el tram IV del vell llit del riu Túria

 • ,

Una prova de màxim nivell de ciclocross en ple cor de València. La 18a edició del Ciclocross Internacional de València va tornar a disputar-se en el tram IV del vell llit del riu Túria en un sensacional ambient per a esta prova amb més de 400 ciclistes del màxim nivell, per a l’única cita internacional en la Comunitat Valenciana i una de les millors de tota Espanya.

Entorn d’un circuit de 2.900 metres, esta prova organitzada per la FDM i la Peña Ciclista Campanar, atrau potser d’esta disciplina en una de les poques proves d’este calibre que té lloc dins d’una gran ciutat. Un autèntic espectacle de cinc hores de competició en un espectacular circuit.

ciclocross valencia 2013

Una de las salidas del ciclocross

 Una competició de màxim nivell que va donar cabuda a totes les categories masculines i femenines al llarg d’una espectacular matí de ciclisme culminada amb l’entrega de premis als millors de cada categoria en hòmens i dones. La victòria en el Ciclocross Internacional Ciutat de València va ser per a Aitor Hernández (Specialized-Garmar) i per a Aida Nuño (MMR Bikes) en categoria femenina.

Però sense cap dubte una dels moments més esperats va ser quan va arribar el torn de les Escoles de Ciclisme, on vam veure als més xicotets disfrutar del seu esport preferit i fer-ho amb una increïble destresa. Xiquets i xiquetes que són el futur del ciclisme valencià.

ciclocross valencia 2013

Un matí d’esport i diversió per a ciclistes de totes les edats i els seus acompanyants en eixe cor de l’esport que és el nostre vell llit del riu a València.

Pots consultar ací la classificació completa.

 Fotos: José Royo.