Notes de premsa

El XI Trofeu Mestres de pilota arranca dissabte al Trinquet de Pelayo

 • , , ,

Dissabte que ve, 16 de desembre, arranca l’onzena edició del Trofeu Mestres de Pilota que, com cada any, reuneix per Nadal els millors jugadors de la temporada en esta modalitat, que es disputaran el desitjat títol.

L’esdeveniment, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, ha estat presentat als mitjans de comunicació en el Trinquet de Pelayo, centre municipal on els dies 16 i 24 de desembre se celebraran les partides.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, que ha estat acompanyada pel vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, el director del Trinquet de Pelayo, Alfredo Hernando, i el responsable del Banc Sabadell, José Bono.

La regidora hi ha assenyalat que “es tracta d’un torneig curt però intens que es desenrotlla en dos jornades. Invitem a tot el món a què participe i disfrute d’este el nostre esport autòcton i tan tradicional”. 

També han assistit coneguts pilotaris professionals de la Comunitat Valenciana, com ara Genovés II, Tomás II i, l’actual campió individual, Soro II.

Quatre equips compostos pels millors jugadors de la modalitat reina de pilota, escala i corda, es disputaran este dissabte les dos semifinals de la competició en la catedral d’este esport. Els dos millors equips seleccionats en la semifinal jugaran les partides finals, el dia 24 de desembre.