Notes de premsa

El VI Torneig Infantil WaterTuria se celebra este cap de setmana en el Poliesportiu de Natzaret

 • , ,

Este cap de setmana el waterpolo infantil prendrà la instal·lació municipal de Natzaret per a celebrar el VI Torneig Infantil WaterTuria. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 10 i 11 de març en la piscina municipal i reunirà a 12 equips espanyols, amb representants de fins a 7 federacions territorials diferents.

VI Torneig Infantil WaterTuria

El sistema de competició consistirà en la formació de quatre grups de tres equips cadascun. Els últims classificats de cada grup s’encreuaran per a disputar els llocs del 9 al 12. Mentrestant, la resta d’equips jugaran unes eliminatòries per a resoldre els llocs d’honor, entre ells el de campió que eixirà de la final que tindrà lloc diumenge que ve a les 15:00 h.

El primer dels quatre grups està compost per l’equip Turia, Joy Sports Team i Poble Nou, mentres que el segon ho formen Morvedre, Soller i el EWZ Femenino. Li seguix el tercer dels grups en què es troben els conjunts d’Elx, Turia B i Montjuic, i, finalment, el grup D completa el quadre amb l’equip de Godella, CampusEsport i Escuela Zaragoza. La competició donarà començament el divendres a les 9:30 hores amb l’enfrontament entre l’equip local Turia contra Joy Sports Team, ambdós pertanyents al grup A.

El Torneig Infantil WaterTuria és, sens dubte, una de les competicions de waterpolo més importants amb caràcter nacional en la seua categoria i la més destacada de la Comunitat Valenciana.