Notes de premsa

El Velódrom Lluis Puig acull el III Campionat del Clubs de Veterans en Pista Coberta

 • , ,

Els enamorats de l’atletisme tenen una cita este dissabte a la vesprada (17h) en les pistes del Velòdrom Luis Puig amb motiu de la tercera edició de la Copa d’Espanya de Clubs per a atletes veterans.

La prova recau per primera vegada en la capital del Túria i reunirà als huit millors conjunts (hòmens i dones) de les especialitats en pista coberta, entre ells figuren tres clubs de la Comunitat Valenciana.

El títol en categoria masculina se’l disputaren, Catarroja UE (amfitrió de la competició), Playas de Castellón, Benacantil-Infinito Network, Hinaco Monzón, AA Moratalaz, Barcelona At, Canguro AAC i Pratenc AA.

Mentres que per la Copa femenina lluitaran, Catarroja UE, Ardillas-Escorial, Lleida UA, Barcelona At, Avinent Manresa, Lynze Parla, Durango Kirol Taldea i Grupo Oasis Tres Cantos.

Campeonato de España de Clubes Veteranos

Campeonato de España de Clubes Veteranos

El programa constarà de les proves següents: Hòmens: 60m – 200m – 400m – 800m – 1.500m – 3.000m – 60 tanques – Altura – Perxa – Longitud – Triple – Pes – Relleu 4 x 200m.

I en les diferents categories, les dones competiran en les proves de 60m – 200m – 400m – 800m – 1.500m – 60 tanques – Altura – Longitud – Pes – Relleu 4 x 200m.

Les diferents proves i categories se n’aniran alternant des de les 17 hores fins a les 19.0 hores d’este dissabte en la instal·lació municipal valenciana en Benimamet.