Notícies

El Valencia Club Halterofilia aconseguix cinc medalles d’or i altres cinc de plata en el Campionat Absolut i Junior de la Comunitat Valenciana

 • ,

El Valencia Club de Halterofilia ha aconseguit cinc medalles d’or i altres cinc de plata en el Campionat Absolut i Júnior de la Comunitat Valenciana, celebrat els dies 16 i 17 de juliol en el pavelló municipal d’Alzira. A més, el club valencià ha aconseguit ser el primer per equips femenins i el segon en clubs masculins, a pocs punts del primer lloc.

 

 

El club degà d’halterofília de la capital valenciana ha sumat, als citats triomfs, un altre més en aconseguir l’haltera Irene Barrachina la millor marca femenina del campionat amb el seu or en 59 quilos i els 154 punts en total olímpic.

L’esportista que s’ha fet amb les medalles d’or en la categoria masculina ha sigut Sergio Munuera, en la categoria de 81 quilos en la modalitat de Júnior. Per part seua, Miguel Bartret es va emportar la plata en la categoria de 89 quilos i Christian Millán també va aconseguir el segon lloc en la categoria de 81 quilos en Absolut.

 

 

Quant a la categoria femenina, en la modalitat de Júnior, Caterina Calvo, en 55 quilos, va aconseguir la plata, mentre que Lucía Sánchez es va emportar l’or en 64 quilos. En Absolut, Ana Belén va quedar la primera mentre Pilar Capitán es va alçar amb el segon lloc, en la categoria de 49 quilos. A més, Maari Lehtoviita va aconseguir l’or en 71 quilos i, a continuació, Patricia Sanz, va aconseguir una altra plata.

La presidenta del club, Lyna Alvés, s’ha mostrat satisfeta dels resultats perquè suposen un revulsiu després de mesos i mesos de restriccions. “Aquestes encara segueixen però els i les nostres esportistes han continuat entrenant dur a casa i en el club des de fa temps”, ha explicat.