Notícies

El València Club d’Halterofília aconsegueix el bronze en el Campionat d’Espanya

 • 

El  alçador del València Club d’Halterofília, Cristián Millán, ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria de 89 quilos en el Campionat Absolut d’Espanya celebrat a A Corunya aconseguint un dels seus millors èxits de la seva carrera esportiva i confirmat tot el treball desenvolupat, fins ara en el club.

Amb aquest guardó el club valencià, que entrena i desenvolupa les seves activitats en el Poliesportiu Municipal de la Creu del Grau, torna a portar el nom de València pel més alt i el haltera Millán torna a demostrar que uns dels millors de la Comunitat Valenciana  aconseguint el dècim tercer lloc en la classificació nacional i sent el primer valencià de l’absolut en la classificació.

Millán va aixecar 130 quilos en la modalitat d’arrencada i 158 en dos temps i va quedar per davant d’un altre valencià, Tomás Sanchis, que va quedar en quart lloc en la mateixa categoria. El també component del club, José Jurado, va quedar novè en la categoria de 81 quilos.

Els dos alçadors formaran part de l’equip que el València C.H. portarà al Campionat d’Espanya per Clubs que tindrà lloc també en la capital de la Corunya el 12 de desembre i una setmana més tard el club valencià celebrarà el Torneig de Nadal en el seu recinte, situat al carrer Illes Canàries, amb recollida d’aliments per a famílies necessitades de la zona del Grau.

La haltera del València C.H., Ana Belén Delgado, va aconseguir un merescut quart lloc en la seva categoria de 49 quilos aixecant 54 quilos en arrencada i 65 quilos en dos temps.

La presidenta del València C.H., Lina Alvés, ha manifestat que “el 2020 està sent molt positiu en resultats esportius. Està sent un any complicat per la crisi sanitària però els nostres esportistes han fet un gran esforç a casa i en poliesportiu i ara estem veient els resultats. Ells són el fruit d’un gran esforç que hem de reconèixer. L’halterofília és un esport net” i va agregar que “el treball de Millán, Jurado i Delgado també ha sumat perquè la federació valenciana aconsegueixi el quart lloc d’Espanya de les 10 participants”.