Notes de premsa

El València Club d’Halterofília es porta deu medalles dels campionats sub-15 i sub-17

 • , ,

Nous èxits per a un club valencià. El València Club d’Halterofília es va portar un gran bagatge dels campionats sub-15 i sub-17 celebrats a Madrid a l’aconseguir els seus halters tres medalles d’un altre, tres de plata i quatre de bronze, a més que tots els alçadors van aconseguir superar les seues pròpies marques. L’internacional Cristián Millán ha sigut qui més alt va pujar al podium amb tres medalles, en arrancada, dos temps i total olímpic.

El president del club, Vicente Sorribes mostrava la seua satisfacció pels mèrits contrets que també han ajudat, i molt, que la Comunitat Valenciana es vaig situar la segona en Sub-15 i en la categoria de sub-17 va quedar campiona. Eixes deu medalles formen part de les 29 aconseguides per la Federació d’Halterofília de la Comunitat Valenciana.

Halterofilia, equipo sub-15 y sub-17

Halterofilia, equipo sub-15 y sub-17

Els tres bronzes van arribar de les mans de Jonathan Ortega, en la modalitat de 85 quilos tant i una de Alejandro Saiz, en arrancada, en la categoria de 56, mentres Tomás Oliver va quedar quart en 62 quilos.

L’internacional Cristián Millán va aconseguir tres medalles d’or en la seua modalitat de 85 quilos i agafa un bon ritme per als pròxims campionats a més d’acabar l’any amb una de les seues millors marques i participació en els distints esdeveniments. És un dels halters de major projecció de l’equip valencià.

Qui no se li va quedar darrere va ser el seu company Miguel Fernández amb tres plates en la modalitat de 77, que la dòmino a la perfecció en les seues categories. Nacho Garrido va fer un meritori sèptim lloc en 56 quilos i Carlos Vargas va quedar també en el mateix lloc en la seua categoria de 85.

Els huit halters tornen esta setmana als entrenaments, sota la direcció de l’entrenador Julián Zapata, en les instal·lacions del Centre Esportiu de El Grau, on este equip valencià té la seua seu.