Notícies

El València Club d’Halterofília aconsegueix sis ors, un bronze i la millor marca en el Campionat Autonòmic Sub-15

 • ,

El València Club d’Halterofília ha aconseguit una altra fita en la història de l’entitat esportiva i de l’esport dels pesos en la Comunitat València en aconseguir els sis ors, un bronze i la millor marca femenina en el Campionat Sub-15 de la Comunitat Valenciana celebrat el cap de setmana passat en el poliesportiu de Tavernes de la Valldigna.

Les perseas d’or les van aconseguir les halteras Yuma López, Aleyna López, Alba Almodovar, Alicia Munuera i Isabel Nasti mentre la medalla d’or en la modalitat masculina la va aconseguir Víctor Kande. Tot un assoliment de les femenines i l’haltera que situen al club valencià amb un futur prometedor en les següents categories per a anys esdevenidors.

L’èxit del club que presideix Lina Alvés va ser major perquè la Aleyna López va aconseguir la millor marca del campionat sub-15 amb 59 quilos en arrancada i 70 en dos temps arredonint la participació del club que entrena diàriament en el Poliesportiu Municipal de la Creu del Grau, situat al carrer Illes Canàries.

El València Club d'Halterofília aconsegueix sis ors, un bronze i la millor marca en el Campionat Autonòmic Sub-15

El València Club d’Halterofília aconsegueix sis ors, un bronze i la millor marca en el Campionat Autonòmic Sub-15

A més, Manuel Martínez i Álvaro Rico van aconseguir en el Campionat Màster Autonòmic que va tindre lloc a Sant Vicent del Raspeig plata i bronze, respectivament.

La instal·lació del Grau acull demà la IV Jornada de Lliga per clubs

La presidenta del club, Lina Alvés, ha dit que “estic molt satisfeta dels assoliments aconseguits en el campionat Sub-15 perquè suposa un esperó per al futur. Sempre hem de cuidar als nostres joves esportistes i això ho fem i ho farem des del club. Els i les halteras del València C.H. estan mentalitzats cada torneig gràcies als seus entrenadors i ara farem front a altres esdeveniments com la IV Jornada de Lliga Nacional per clubs, que tindrà lloc en les nostres instal·lacions del barri de la Creu del Grau de València dissabte que ve, i el Campionat Autonòmic per Clubs el diumenge a Sagunt”.