Notes de premsa

El València Club d’Halterofília aconsegueix nous èxits en el Campionat Junior de la CV

 • , ,

El València Club d’Halterofília ha aconseguit ampliar el seu palmarés esportiu després del seu pas pel Campionat Junior de la Comunitat Valenciana, que ha tingut lloc en el recinte municipal del Centre Esportiu La Creu del Grau. El club valencià va obtenir un or, tres plates i dos bronzes en aquest esdeveniment esportiu.

Francisco Varea va aconseguir l’or en la categoria de 105 quilos mantenint una bona trajectòria que es podria refermar aquest mateix any. Les tres plates van arribar de la mà de les fémines, Laia Lluch, que va quedar segona en la categoria de 58 quilos; Lucía Sánchez, en la de 63 quilos,  dues de les joves promeses de l’equip valencià, i Miguel Frejo, que va aconseguir la medalla en la categoria de 77.

Els bronzes els van aconseguir Sergio Munuera, en la categoria de 77, i Tomás Oliver en la de 85 quilos, consolidant les seues marques esportives. Per la seua banda, Carlos Gálvez va aconseguir un sisé lloc en la categoria de 77 quilos.

Emilio Estarlik, president del València Club d’Halterofília i entrenador del club, s’ha mostrat satisfet amb aquests resultats. Estarlik està segur que “en poc temps, tornaran a aconseguir-se millors marques i posicions”. “Confie en la meua gent perquè se superen a si mateixos cada dia i en cada campionat. Ells comprenen l’esforç que fan i saben de la seua vàlua. Aqueix és el secret juntament amb la perseverança i l’entrenament”.

Mig centenar d’halteres de set clubs van participar en el torneig amb esportistes procedents de Gandia, Alzira, Tavernes de la Valldigna, Aldaia, Sant Vicent del Raspeig, Cullera i València.

La instal·lació esportiva municipal Centre Esportiu La Creu del Grau, situada en el carrer Illes Canàries, acollirà els pròxims 12 i 13 de maig el IV Campionat d’Espanya Màster d’Halterofília, que comptarà amb la participació de 150 esportistes de diferents llocs d’Espanya.