Notícies

El València Club d’Halterofília guanya els Jocs Esportius de la Generalitat 2013

 • , ,

València a 25 de juny del 2013. El València Club d’Halterofília s’ha proclamat campió de la XXXII edició dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana en la final que va tindre lloc en el Centre Municipal la Creu del Grao amb la participació del Club d’Halterofília Tavernes i de l’Alzira Club d’Halterofília.

L’equip de la capital de la Comunitat va guanyar en les tres categories: aleví, infantil i cadets en la suma de les trobades que han tingut lloc al llarg de tota temporada.

Els noms dels guanyadors van ser Tomás Oliver, amb 116,80 punts; Miguel Fernández i Cristian Millán, en aleví, infantil i cadets, respectivament, mentres que Tomás Ruiz, del Tavernes, va obtindre la millor marca del campionat.

Valencia C.H. gana los juegos deportivos de la Generalitat 2013

Valencia C.H. gana los juegos deportivos de la Generalitat 2013

En alevins Alberto Sanz, amb 11,52 punts, i Joanmi Felix, amb 73, del València C.H. I del C.H. De Tavernes van quedar segon i tercer.

Rafael Sancho del C.H. Tavernes, amb 94,82 punts, i Jonattan Ortega del València C.H., amb 90,3 punts, van obtindre el segon i tercer lloc.

Finalment, en cadets José Luis Giménez, amb 105,80 punts, i Antonio Enguix, amb 103, ambdós del C.H. Tavernes, van obtindre el segon i tercer lloc.

En dones l’halter Gorethi Felix, del C.H. Tavernes, va guanyar en la seua categoria.

El president de la Federació d’Halterofília de la Comunitat Valenciana, Emilio Estarlik, va expressar la seua satisfacció pel bon de desenrotllament dels jocs al llarg de tota la competició i del nivell que han aconseguit els esportistes i els emplaça a continuar en eixa labor en pro d’esta modalitat esportiva.