Notícies

El València Club d’Halterofília creix i triomfa a nivell autonòmic des del Centre de la Creu del Grau

 • ,

El València Club d’Halterofília s’ha consolidat com un dels millors clubs de la Comunitat Valenciana en esta modalitat esportiva al quedar en segon lloc en la categoria masculina i en primer en la femenina després de la primera de les quatre jornades de la Lliga de Clubs.

El Centre Esportiu de la Creu del Grau, instal·lacions municipal de l’Ajuntament de València, va ser l’escenari de la prova que va comptar amb la participació dels clubs AC Gandia, Valencia CH, Club Titán, Power Alicante, CH Alzira, CH Tavernes i CH Aldaia. El València CH va aconseguir 1.438,25 punts enfront dels 1.537,31 del AC Gandia i en tercer lloc va quedar el Club Titán.

Els halters Cristian Millán i Miguel Fernández van aconseguir la millor marca júnior i sub-17 mentres en absolut va ser a parar a Alex Countreaux del AC Gandia. D’esta manera dos de les tres millors marques van ser per a dos halters del club de la capital de la Comunitat Valenciana.

Club

Valencia Club Halterofilia.

En la modalitat femenina la posició dels halters del València CH va ser indiscutible quedant en primer lloc amb 598,48 punts enfront dels 530 del Club Titán i els 498,83 del CH Alcira.

En dones van participar, a més d’eixos tres clubs, el AC Gandia i el Power San Vicente. María Martí, del Valencia CH., va aconseguir la millor marca júnior, amb 150,47 punts, i la internacional Estefanía Juan, del CH Alcira, va aconseguir la millor marca absoluta amb 260,32 punts. Les seus d’esta competició són les ciutats d’Alzira, Gandia i València.