Notes de premsa

El València Club de Atletismo recupera el seu tron quatre anys després

• , ,

L’equip valencià es proclama campió de la Lliga de Clubs

El València Club de Atletismo va tornar a proclamar-se, quatre anys després, campió d’Espanya de clubs en la categoria femenina, després d’imposar-se aquest dissabte amb un total de 137,5 punts en la final de la Lliga Iberdrola disputada en la localitat alacantina de La Nucia per davant del Playas de Castellón, segon, i l’FC Barcelona, tercer.

El conjunt valencià, el club més llorejat de la competició amb un total de 27 títols, va avantatjar en 2,5 punts al Playas de Castellón, que com l’any passat va haver de conformar-se amb la segona plaça, i en 7,5 unitats al Barcelona, que no va poder repetir el triomf del 2021.

L'equip valencià es proclama campió de la Lliga de Clubs

Una victòria que el València, que va sumar set triomfs, no va poder certificar fins a l’última prova, la final del 4×400, a la qual les llevantines van arribar amb un avantatge de mig punt sobre el Playas de Castellón, que va tancar igualment la jornada amb set victòries individuals.

Apassionant carrera de relleus en la qual el quartet del València Club de Atletismo, integrat per Daniela Fra, Fiordaliza Cofil, Blanca Hervas i Modesta Morauskaite, no sols es va imposar al Playas de Castellón, que es degué conformar amb la tercera plaça, sinó que ho va fer amb un nou rècord dels campionats -3.33.15- inclòs.

Un resultat que va permetre al València recuperar, quatre anys després, la corona de campió d’Espanya de clubs de la categoria femenina.