Notícies

El València Club d’Atletisme guanya el Campionat d’Espanya Sub20 Femení

• , ,

El València Club d’Atletisme es va proclamar el dissabte 22 de maig campió de la Copa de Clubs Sub20 en categoria femenina. L’esdeveniment es va dur a terme en l’Estadi del Túria (Tram III), lloc on les atletes del València Club Atletisme, capitanejades pel director tècnic, Rafael Blanquer Ángel, van dur a terme una excel·lent actuació i van aconseguir el títol de Campiones d’Espanya Sub 20

El triomf va ser molt renyit i el València CA va mantindre un pols amb el Platges de Castelló que no es va decidir fins als relleus. El València CA va aconseguir les victòries parcials en 400, amb Andrea de la Rosa (56.55), Natalia Sainz en disc (48,39), Irene Gómez en martell (55,80), Paula Rodríguez en javelina (45,89) i una fantàstica Evelyn Yankey, l’atleta valenciana entrenada per Niurka Montlavo, que va saltar 6,16 (+1.2) en longitud, que la converteix en la dècima millor espanyola Sub20 de tots els temps.

Finalment, en els relleus, l’equip de Rafa Blanquer va amarrar el triomf en acabar un lloc per davant -segones en el 4×100 i primeres en el 4×400- del Platges de Castelló. Va finalitzar amb 120 punts, dos per damunt del Platges de Castelló que seria segon amb 118 i tretze més que el Grupompleo Pamplona At, que completaria el podi amb 107.

En el capítol individual, les esportistes van aconseguir 6 victòries (400m, Longitud, Disc, Martell, Javelina i Relleus 4×400); 5 segons llocs (1.500m, 3.000m, 100mv, 400mv i Relleus 4×100) i 3 tercers llocs (200m, 2.000m. Obst. i Triple).

En definitiva, totes les atletes juvenils i júniors, van mostrar un altíssim nivell competitiu, una actitud encomiable i un compromís total i absolut, aconseguint una merescuda victòria final.