Notícies

El València Club d’Atletisme campiones de Copa per 26a ocasió

•

L’atletisme valencià està d’enhorabona, aquest cap de setmana el València CA va aconseguir proclamar-se com a campió de la Copa en el campionat d’Espanya de Clubs Femení “Copa Iberdrola” en Pista Coberta. Amb aquesta nova victòria el València CA ja suma 26 títols de copa al seu palmarés.

El Poliesportiu Gallur de Madrid va ser el lloc triat per a acollir la contesa on el conjunt valencià, capitanejades per Rafael Blanquer Alcantud i Rafael Blanquer Ángel,  va aconseguir imposar-se en huit de les tretze proves disputades i en les quals van sumar un total de 96 punts. El podi el van completar el Platges Castelló, qui va quedar en segon lloc amb 80 punts, i l’FC Barcelona amb 70.

El moment més especial de la vetlada el va protagonitzar l’atleta sevillana María Isabel, del València CA, qui va aconseguir una gesta històrica batent el rècord d’Espanya de 60 metres amb un temps de 7.20.