Notícies

El València CF va estrenar el fòrum d’entrenadors per a formar tècnics davall el ‘Futbol amb respecte’

 • ,

El València CF va participar en la I Jornada formativa per a tècnics i directors esportius celebrada en el Complex Esportiu i Cultural de la Petxina. Esta jornada és la primera acció fruit del conveni de col·laboració entre la Fundació Esportiva Municipal i el València CF per a fomentar el futbol amb respecte, en una jornada  vespertina que va arrancar amb la periòdica comissió de prevenció contra la violència en el futbol base que dins del programa ‘Futbol amb respecte’ ha aconseguit reduir notablement el nombre d’incidències dins dels terrenys de joc. El director General del València, Luis Cervera, va estar present en esta comissió, mentres que el president del VCF, Amadeo Salvo, va acompanyar després Cristóbal Grau, Regidor d’Esports i Joventut,  per a presentar i firmar este conveni, just abans d’estrenara les jornades.

FDM-VCF2

Amadeo Salvo va destacar el paper primordial dels entrenadors de la planter perquè “el futur d’eixos futurs jugadors està en les vostres mans i en els xics amb què treballeu cada temporada. Per a ser gran, abans cal saber ser xicotet”.

Junt amb el president valencianista, també van participar els principals tècnics de l’entitat de Mestalla, amb les impressions de Miroslav Djukic; el director esportiu, Braulio Vázquez; el mànager general de l’Acadèmia Gloval Francisco, Joaquín Pérez ‘Rufete’; l’entrenador del VCF Mestalla Nico Estévez; el director del departament de metodologia José López Bargues i el tècnic de l’Aleví A José Ramón Rodríguez, van explicar als més de 200 assistents la importància del treball de les escoles esportives.

Charlas en la Petxina.

Este estrenat ‘FÒRUM D’ENTRENADORS’ té com a objectiu la formació contínua de tots els responsables tècnics i directius relacionats amb el futbol de la ciutat. Les jornades seran obertes i gratuïtes. I tot emmarcat dins de la meta de la Fundació de treballar amb els menors premisses claus com el respecte, valors i hàbits socials.

Fotos: València CF.