Notícies

El valencià César Curiel ja és Redsticks

 • 

César Curiel ha sigut seleccionat per Fred Soyez per a la pròxima concentració dels Redsticks que serà del 13 al 20 de desembre sobre l’herba blava del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró.

L’actual jugador del SPV-Complutense, que disputarà aquest cap de setmana la Copa del Rei a València, confirma així el seu gran present en el conjunt madrileny fent el salt a la selecció absoluta masculina d’hoquei herba.

Sorgit en les categories inferiors del CH Xaloc on va jugar des dels 6 fins als 18 anys, el valencià agafarà el testimoni que va deixar Juan Escarré en 2006 quan va anunciar el seu retir en la selecció absoluta. L’alacantí va ser l’últim representant del nostre hoquei a vestir l’elàstica nacional del combinat masculí.

“Ha sigut totalment inesperat i la veritat és que afronte aquesta oportunitat amb moltes ganes i moltíssima il·lusió, encara que no m’esperava entrar en la llista de la selecció absoluta”, confessa Curiel.

“Espere estar a l’altura dels meus companys. Per a mi serà un plaer formar part d’aquesta concentració. Estar al costat de tots aquests jugadors que, quan era xicotet eren per a mi el més top en l’hoquei, significa una cosa molt gran. Serà una experiència brutal”, reconeix amb alegria el jugador valencià.