Notes de premsa

El Valencia Boat Show exhibix més de 120 noves embarcacions i dos dies de proves en el mar

 • , ,

El Valencia Boat Show celebra la seua octava edició del 31 d’octubre al 6 de novembre amb canvi de dates, ubicació i concepte. Així, la Marina Reial Joan Carles I acollirà un espai de 12.000 metres quadrats d’exposició en què s’exhibiran més de 120 noves embarcacions de les principals drassanes internacionals, 50 d’elles en l’aigua i 60 a estrenar en terra, així com les principals novetats del sector.

Per primera vegada en la història del certamen, el València Boat Show només tindrà barcos nous. El saló valencià, que tanca el circuit mediterrani de salons nàutics, es convertix en un gran aparador de novetats del sector, en el que s’inclouen algunes de les embarcacions nominades al prestigiós premi European Yacht of the Year, cas del creuer de luxe Bénéteau Oceanis Yacht 62.

Així mateix, els assistents al saló també podran conéixer la renovada sèrie Dufour Grand Large, unitats com el model R40 Fly de Bavaria, una embarcació que marcarà el nou disseny de la drassana alemanya, o la flota de prestigioses firmes com Azimut, Hanse, Jeanneau, Minorchino, Sacs Marine, Karnic, Clear, Sessa Marine, Fibrafort o Quiksilver.

m4077_vlcboat-09

La concejala de Deportes, Maite Girau, participó en el acto de presentación de esta edición del certamen

El València Boat Show serà el primer certamen nacional que permetrà als aficionats, provar les embarcacions en el mar els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, iniciativa que respon a l’interés de les drassanes a poder oferir als seus compradors la visita íntegra i pràctica de les embarcacions que volen adquirir, pel que més de 50 embarcacions d’entre 3 i 19 metres d’eslora estaran amarrades en els pantalans de la Marina Reial Joan Carles I, llestes per a navegar durant els dos dies de proves de mar.

A més dels cinc dies professionals, el saló comptarà amb dos jornades obertes al públic i diferents activitats complementàries, com l’eixida del Reto Pelayo Trasatlántica 2016, una expedició de caràcter social en què cinc dones que han superat el càncer creuaran l’Atlàntic en una embarcació de 73 peus d’eslora.