Notícies

El València Beach Volley va acollir el III Open La Malva – Ciutat de València

 • , ,

La platja de la Malva-Rosa es va convertir en la centre d’atenció del Vòlei platja amb la celebració del III Open La Malva – Ciutat de València, organitzat pel Club de Voley platja ‘La Malva-Rosa’, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal de València.

valencia beach voley

III Open La Malva – Ciudad de Valencia

Les noves instal·lacions del València Beach Voley van acollir jugadors de diferents parts de la geografia valenciana, espanyola i inclús internacional, per a la competició masculina i femenina per parelles, i el 4 versus 4 mixt.

Però el Vòlei platja no s’acaba amb la disputa del III Open València – Ciutat de La Malva ja que les instal·lacions municipals del València Beach Volley es troben disponibles des del mes d’abril fins a novembre, i són totalment gratuïtes, únicament es necessita presentar el DNI.

A més, el club de Vòlei platja ‘La Malva-Rosa’ també organitza diferents activitats relacionades amb l’esport en l’arena, com a escoles per a jóvens i adults. Tot això com una possibilitat més de les nombroses activitats esportives que s’han programat i desenrotllat en les platges valencianes durant els mesos d’estiu.

valencia beach voley

Fotos:  ‘El Taller de Radios’