Notícies

El Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja arranca el mes d’agost amb més esport

 • ,

L’estiu seguix i l’esport a la platja no para a València. La platja de Les Arenes es va convertir un altre any més en un espectacular poliesportiu a l’aire lliure en què més de dos-cents futbolistes, procedents de Madrid, Alacant, Múrcia, Girona i, per descomptat, de València i la seua província, van disfrutar de la la XX edició del Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja.

En una disciplina cada vegada més de moda, i que serà esport d’exhibició en els JJOO de Rio en 2016, l’arena valenciana va ser l’escenari d’una competició molt atractiva en alló esportiu i amb un sensacional ambient en les grades. L’equip Fonteta Beach va destrossar tots els pronòstics i en la seua primera participació es va adjudicar al véncer per 5-4 a Verano Azul. El davanter internacional de Fútbol Playa Miguel va ser clau amb quatre gols en la final i el títol de millor jugador del torneig. Altres equips com el Levante Futbol Playa, la secció del Levante UD d’este esport, es van quedar a a les portes de la final.

 

deporte valencia, futbol playa, xx futbol playa ciudad de valencia, las arenas, futbol playa

La final masculina.

Un esport que cada vegada més també té més practicants entre les jugadores femenines. I la final de dones va ser per a Las chicas de Puchades que va guanyar a Genarinas, que es va resoldre amb un 1 a 5 a favor de les segones, que es convertien així en les flamants campiones.

deporte valencia, futbol playa, xx futbol playa ciudad de valencia, las arenas, futbol playa

Les guanyadores en la final de xiques.