Notes de premsa

El Trinquet Pelayo serà una parada obligada aquestes Falles

 • , ,

El trinquet Pelayo vol convertir-se en un referent per a tots els valencians, per aquest motiu des de la seua reobertura per part dels nous gestors, són moltes les iniciatives que a poc a poc van incorporant-se dins de la instal·lació de 1868, un dels recintes esportius en actiu més antics que existeixen.

Les Falles són la festa més important de la ciutat i Pelayo, per primera vegada en molt de temps, tindrà activitat de pilota durant la setmana fallera compresa entre els dissabtes 12 i 19.

El Trinquete Pelayo será una parada obligada estas Fallas

El Trinquete Pelayo será una parada obligada estas Fallas

La programació de la “Setmana fallera de Pelayo” serà la següent:

  • Dissabte 12 a les 16.15 hores: Partida de promeses. A continuació: Colau, Jesús i Carlos contra Marc, Santi i Tomás II.
  • Diumenge 13 a les 11.30 hores: Semifinal del Circuit Professional (partida per determinar).
  • Dimecres 16 a les 16.45 hores: Partida a raspall amb Moltó i Dorin contra Ricard, Brisca i Raúl. A continuació: Soro III, Salva i Héctor II contra Puchol II, Dani i Tomás II.
  • Dijous 17 a les 16.30: partida de promeses.  A continuació: Miguel i Pere contra Pere Roc II i Félix.
  • Divendres 18 a les 20.00 hores: Francés i Santi contra Marc i Javi.
  • Dissabte 19 a les17.30 hores: Puchol i Salva contra Miguel, Dani i Carlos.

Aquest serà, en un principi, el cartell per a la setmana de Falles, encara que podria variar alguna partida, ja que queden per configurar-se les semifinals del Circuit Professional.

A més a més, durant el mes de març, a banda d’aquestes partides hi haurà partides del campionat amateur, partides de clubs, visites d’escoles amb xiquets i moltes més activitats que anirem informant.

Font: PilotaVeu [http://www.pilotaveu.com/10412]