Notícies

El triatló torna a brillar en Pinedo amb 750 participants en distància Sprint

• ,

La desé tercera edició del Triatló Popular – Platja de Pinedo va reunir a prop de 750 valents dividits en categoria masculina i femenina. El cel aclarit de la idíl·lica platja valenciana va acompanyar els participants en una de les proves amb més tradició del circuit autonòmic.

Momento de la salida del Tri de Pinedo

Triatló sprint és la modalitat d’esta competició que consta de 750 metres nadant a mar obert, 20 quilòmetres recorreguts amb bicicleta i una última carrera a peu de cinc quilòmetres. El cansament fa mossa en esta última i decisiva part de la prova.
Última parte de la prueba: 5 kilómetros

Han sigut 21 clubs de triatló els que s’han donat cita en esta competició a més de 250 corredors populars. Els primers a eixir van ser els 10 millors corredors de cada club. Pinedo també va servir d’exemple per a demostrar que l’esport no té barreres.
Podium masculino en Pinedo.

El primer corredor a creuar la línia de meta fue Ramón Ejeda seguit de Javier Lluch i Vicente Pamblanco. Miriam Muñoz fue la campiona en la categoria femenina.