Notes de premsa

El torneig internacional Open la Malva – Ciutat de València celebra la seua tretzena edició

 • , , ,

Se celebrarà aquest cap de setmana, 29 i 30 de juliol, en la instal·lació municipal de vóley platja a la platja de la Malva-rosa

S’ha presentat en les instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal, el XIII Torneig Internacional de vóley platja Open La Malva – Ciutat de València que tindrà lloc aquest cap de setmana, 29 i 30 de juliol, en les instal·lacions de Beach Vóley a la platja de la Malva-rosa. A l’acte han acudit la regidora de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, el president del club Beachbol, Miguel Ángel Sánchez, i els jugadors del club Simone Natali i Deborah Giaoui.

Aquest torneig s’ha convertit en un clàssic de l’estiu i tornarà a protagonitzar un cap de setmana replet de competició i gran ambient i, prova d’això és el tancament de les inscripcions dies abans a la finalització del seu termini.

Rocío Gil, regidora de l’Ajuntament de València, ha assenyalat que “la nostra ciutat compta amb unes excel·lents platges i que l’esport es trasllade a elles durant els mesos estivals és tota un satisfacció. La instal·lació municipal de Voleibol de platja és ja una referència després de molts anys d’excel·lent treball per part del seu club gestor i gràcies a la celebració d’esdeveniments, com aquest, que combinen l’elit amb l’esport popular i de base que, a més, ofereix un espectacle esportiu incomparable a turistes i banyistes que acudeixen a la platja de la Malva-rosa”.

L’esdeveniment comptarà el divendres 28 amb una jornada prèvia d’integració social, on diferents col·lectius de la ciutat podran gaudir de l’esport al costat de monitors i jugadors i jugadores del club.

Al llarg del dissabte 29, es disputaran la primera part del torneig amb les competicions 2×2 masculina i femenina, mentre que el diumenge 30 serà la competició per equips 4X4 mixt.

Els equips estaran formats per parelles tant en categoria masculina com femenina, mentre que per a la categoria mixta els equips seran de quatre participants.

La XIII edició Open la Malva – Ciutat de València es disputarà en les trenta-dues pistes de les quals es compon la instal·lació municipal de vóley platja, i comptaran amb un sistema de competició on es repartiran als equips en tres categories de diferents nivells de joc, donant accés als equips amateur. Tots dos dies, tindran començament a les 9.30 hores del matí i les finals es disputaren a les 19.30 hores de la vesprada.

Aquest torneig continua travessant davanteres i reunint equips de diferents nacionalitats sent una de les competicions d’esports de platja més internacionals destacant la participació internacional, en aquesta edició, de 26 països diferents.

Les característiques climatològiques, la instal·lació municipal de vóley platja i els serveis al jugador oferits des de l’organització, són valors afegits i diferenciadors que situen al Open la Malva – Ciutat de València com a referència tant a nivell nacional com internacional.