Notícies

El Torneig de Beisbol València 2014 es disputa estos dies en la millor instal·lació d’Europa

 • , ,

El Torneig de Beisbol València 2014, que se celebrarà des del dijous 27 i fins al diumenge 2 de març en el tram VI del Jardí del Túria, és una especial ocasió per a disfrutar d’este esport a València, que compta amb una renovada instal·lació per a la pràctica d’esta disciplina.

Un torneig patrocinat per la franquícia Los Angeles Dodgers i que arriba per a inaugurar la temporada europea de beisbol. El Regidor Delegat d’Esports, Cristóbal Grau, presentat este torneig que disputaran les seleccions sub-19 d’Espanya, França, Alemanya i Itàlia. “Són equips nacionals que posaran en valor l’estadi de beisbol de València, unes instal·lacions que han sigut adequades per a acollir cites de caràcter internacional”, va afirmar Grau.

Presentación del torneo.

Presentación del torneo.

Les immillorables condicions d’este camp, ubicat en el tram VI del Jardí del Túria, han sigut destacades per tots els equips i la franquícia nord-americana després d’una inversió d’un milió d’euros. En el mateix sentit, s’ha manifestat el president del Club de beisbol ‘Astros’, Juan García Roig, que ha représ les paraules del president de la Confederació Europea de Beisbol, qui va assegurar “que la instal·lació valenciana és la millor del continent”. Pel que fa al torneig, Grau va explicar que este encontre, en el que participaran dos valencians que formen part de la selecció espanyola, “encoratjarà la pràctica d’esta disciplina esportiva entre els jóvens de la ciutat de València”.

En representació dels patrocinadors d’esta cita esportiva, Los Angeles Dodgers, que estudien obrir a València la seua primera acadèmia a Europa, el vicepresident International “Scouting”, Bob Engle, va assegurar “que València reunix totes les condicions per a desenrotllar un torneig d’estes característiques, pel seu clima, per les seues instal·lacions i per la cultura esportiva de la ciutat”, i va anunciar la seua idea que esta siga la primera edició d’un torneig que es consolide en el temps.