Notícies

El termini d’inscripció per a les Escoles Esportives arranca el pròxim 19 de setembre

 • 

El pròxim 19 de setembre s’obri el termini d’inscripció perquè els pares, mare o tutors legals puguen apuntar als seus fills/as a les Escoles Esportives Municipals (EEDD) de la temporada  2022-2023 que organitza la Fundació Esportiva Municipal.

El primer termini serà fins al 30 de setembre en els centres que inicien la seua activitat l’1 d’octubre, i fins al 14 d’octubre en els centres escolars que inicien la seua activitat el 15 d’octubre.

El 28 de juny es va tancar el termini perquè els centres escolars sol·licitaren acollir les diferents activitats esportives de la temporada i el 12 de setembre es farà pública la llista de sol·licituds admeses en la pàgina web de la FDM

El centre escolar haurà de controlar el procés d’inscripció d’alumnes/as, elaborant les llistes dels grups i recollint els ingressos de els/as inscrits/as, que tramitaran mitjançant el procediment establit en les instruccions d’inscripció. Tot això en els terminis aprovats i haurà de tramitar-se per internet.

La inscripció d’alumnes romandrà oberta durant tot el curs, amb el que es podran incorporar alumnes als grups inicialment formats sempre que hi haja places lliures. Consulta més informació de el Curs 2022-23 de les Escoles Esportives.

Què són les EEDD?

És un programa de promoció de l’esport escolar a València perquè els xiquets i xiquetes s’inicien de manera correcta en l’àmbit esportiu. La relació amb les federacions permet coordinar aquestes activitats amb tota l’oferta federativa (Jocs Esportius, activitats extraordinàries, campionats i tornejos, escoles d’estiu, MiniOlimpiadas…. Un projecte esportiu-educatiu  que respecta les fases evolutives i les capacitats dels escolars.