Notes de premsa

El Taronja Festival omplirà de música i activitats dirigides la Marina Real de València

 • , ,

La Marina Real de València acollirà durant els dies 30 de juny i 1 de juliol una nova edició del “Sunset & Sunrise by Apta Vital Sport”, un ampli programa d’activitats dirigides que forma part dels ja tradicionals Taronja GamesFitness Summer Festival”. Entre les modalitats esportives que s’impartiran es troben Cubbà, Style Box, Pilates i Ioga. Els Taronja Games es desenvoluparan entre el 20 de juny i el 01 de juliol.

La festa estiuenca de l’esport arriba a la Marina Real de València amb la tercera edició dels Taronja Games ‘Fitness Summer Festival´, que una vegada més inclou un ampli ventall d’activitats, esports i competició. Igual que en edicions anteriors, ‘Taronja Festival’ portarà a l’escenari a diversos monitors i entrenadors perquè cada participant puga gaudir d’un gran ambient gràcies a les diferents activitats dirigides que se celebraran durant el cap de setmana.

El dissabte 30 de juny i el diumenge 01 de juliol l’esdeveniment esportiu celebrarà el tradicional ‘Sunset & Sunrise by Apta Vital Sport’. La vesprada del dissabte comptarà amb activitats de Cubbá, Style Box i exhibicions mentre que el diumenge al matí estarà reservat per a Ioga i Pilates, activitats a càrrec de l’Associació Nacional d’Entrenadors de les esmentades disciplines (ANEP).

     

L’esdeveniment comptarà amb zona d’oci, servei de restauració, networking, sportainment i una fira comercial perquè cada usuari puga gaudir mentre realitza esport.

Música i esport s’uneixen en un ambient fantàstic amb la Marina Real com a escenari de luxe. El port de València es prepara per a acollir una nova edició dels Taronja Games. La diversió està assegurada. Les inscripcions per a participar estan obertes en www.taronjagames.com.