Notes de premsa

El dissabte 15 d’octubre finalitza el termini d’inscripció per a les EEDD del curs 2016/17

 • , , ,

Dissabte que ve finalitza el termini d’inscripció per a les Escoles Esportives (EEDD) per al curs 2016/17, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb les federacions esportives, clubs i associacions.

L’oferta d’activitats, dirigida a escolars en trams d’ensenyança obligatòria, de 4 a 18 anys, té com a objectiu servir de complement a les activitats de l’assignatura d’Educació Física mercé a l’itinerari esportiu – educatiu per mitjà del que s’elaboren baix criteris de coherència amb els cicles educatius. D’esta manera, cada etapa educativa es correspon amb un tipus i necessitat activitat esportiva, realitzada en les Escoles Esportives.

Jose Royo - ROYOSPORT

Las EEDDMM complementan la actividad de Educación Física

Les activitats de les EEDD es realitzen en horari no lectiu i en dies laborables, ajustant-se al calendari escolar, i en el període comprés entre finals d’octubre i finals de maig. Poden participar els centres escolars d’Infantil, Primària i Secundària Obligatòria, que han de sol·licitar-ho amb el l’acord del Consell Escolar del centre o, provisionalment, per l’acord del director del centre.

> Mes informació