Notes de premsa

El rugbi torna a ser l’esport estrela en la quarta MiniOlimpiada de la temporada

 • , , ,

Dissabte que ve 3 de març el Poliesportiu Quatre Carreres acollirà la quarta Miniolimpiada de la temporada, una activitat multideportiva que s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València. Les activitats estan dirigides als xiquets i xiquetes de primer cicle de primària, és a dir, aquells nascuts en els anys 2010 i 2011.

En aquesta ocasió, la jornada, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, estarà centrada en jocs pre-esportius basats en la modalitat esportiva de rugbi.

La penúltima MiniOlimpiada de la temporada, abans de la festa final que tindrà lloc al juny en la platja de la Malvarrosa, serà la quarta de les sis cites d’activitats multiesportives programades per a dur a terme durant aquest curs escolar (2017/2018) en les diferents instal·lacions esportives municipals de  València. En totes elles poden participar els centres escolars i entitats de la ciutat. La cinquena MiniOlimpiada, prèvia la celebració de finalització de temporada, tindrà lloc el pròxim 21 d’abril en el Pavelló Malvarrosa.

Amb l’objectiu d’amenitzar la jornada s’han organitzat algunes sorpreses amb tècniques dinàmiques per als més xicotets i alguns detalls dirigits a fomentar hàbits de vida saludable.

Tècnics esportius europeus visiten la MiniOlimpiada

La Fundació Esportiva Municipal forma part del projecte europeu “Small Collaborative Partnerchips” (Xicotetes Entitats de Col·laboració). Per aquest motiu, durant la jornada del dissabte, representants de la FDM rebran a tècnics esportius procedents de Turquia i Romania per a mostrar-los com es desenvolupa l’esport en edat escolar en la ciutat de València. En concret aquesta activitat permetrà donar mostra del programa dels Jocs Esportius Municipals en categoria Prebenjamí.

Per a obtenir més informació sobre el projecte es pot accedir a la pàgina web de Multideporte, o bé contactar amb la Fundació Esportiva Municipal a través del correu electrònic: jocsesportius@fdmvalencia.es o cridant al número de telèfon 963548300 (dimarts, dimecres o dijous de 17:00 – 20:00 h).