Notes de premsa

El rugbi valencià homenatja a ‘Pantera’ amb un torneig internacional Infantil

 • , ,

El poliesportiu Jorge Diego Garcerán ‘Pantera’ acull els dies 4 i 5 de juny el I Torneig de Rugbi Infantil ‘Pantera’, en homenatge a la figura del difunt entrenador i president de Les Abelles, club organitzador de la competició, en la que participen a més de l’amfitrió, el Rugbi Club València, CAU Rugby Valencia i Tatami Rugby Club, Akra Barbara d’Alacant i tres equips estrangers: Doha de Qatar, US Valreas i Scar XV, ambdós francesos.

El rugby valenciano homenajea a 'Pantera' con un torneo internacional Infantil

El rugby valenciano homenajea a ‘Pantera’ con un torneo internacional Infantil

El torneig naix amb vocació de convertir-se en referència dels campionat de rugbi base, tant pel que implica com a llegat de la figura de ‘Pantera’ com per l’impuls a les categories de formació del rugbi. Per eixe motiu, un dels principals atractius del torneig seran les activitats organitzades per al Tercer Temps, amb l’objectiu que els xavals puguen intercanviar experiències.

El torneig es disputarà en dos jornades, el dissabte després de la cerimònia inaugural la competició es desenrotllarà entre les 11 i les 18:30, mentres que el diumenge els partits es disputaran entre les 10 i les 14 per a donar pas a l’entrega de trofeus i la clausura de la primera edició d’un torneig que espera reunir a 1.200 participants.