Notes de premsa

El rugbi valencià dóna la benvinguda a l’encontre final de la Copa de SM el Rei

 • ,

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València, juntament amb la Fundació Esportiva Municipal, han celebrat un desdejuni informatiu per a donar la benvinguda al partit final de la Copa de SM el Rei de rugbi que tindrà lloc el dissabte a l’estadi Ciutat de València.

La reunió ha comptat amb la participació de la delegada municipal d’Esports, Maite Girau; el director gerent de la FDM, José Vicente Berlanga; el president de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, José Luis López; i l’ex jugador de rugbi, olímpic i organitzador de la final, César Sempere. Tots ells han comparegut juntament amb representants de diferents clubs valencians de rugbi, com el CAU Rugbi València, RC València, Les Abelles Rugbi Club i Tatami Rugbi Club.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha assenyalat que “l’Ajuntament recolza de manera decisiva el rugbi com a esport que ara viu una situació de gran embranzida. Va ser el propi Ajuntament, juntament amb la Federació Valenciana, el que va presentar la candidatura de València perquè enteníem que era un esdeveniment esportiu important per a la ciutat. A més, esportivament és una oportunitat de tenir ací als millors equips del panorama nacional”.

L’acte informatiu ha tingut lloc en el marc de la celebració de la final de la Copa del Rei de Rugbi que arriba aquest diumenge a l’estadi Ciutat de València en una jornada esportiva intensa, i ha volgut ressaltar l’esforç realitzat pels diferents clubs de la ciutat.

Fins al moment s’han venut al voltant de 15.000 entrades i encara es poden adquirir a través de les pàgines web de la Federació Valenciana de Rugbi, així com en la del Levante UD.