Notes de premsa

El rugbi protagonitzarà la segona MiniOlimpíada de la temporada

 • , ,

El poliesportiu Quatre Carreres acollirà dissabte que ve la segona MiniOlimpíada del curs 2017/2018 que, en esta ocasió, tindrà com a esport protagonista el rugbi. L’esdeveniment forma part de les activitats multiesportives que s’emmarquen dins dels Jocs Esportius Municipals, la modalitat competitiva de l’esport escolar.

Les activitats estan dirigides a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els sis i els set anys (categoria prebenjamí), que tindran l’oportunitat de disfrutar d’una jornada d’esport i convivència practicant exercicis preesportius corresponents a les seues edats. La jornada es desenrotllarà entre les 9 del matí i l’1 de la vesprada.

Els centres escolars que ho desitgen encara poden inscriure’s per a participar en l’esdeveniment. Per a això han de personar-se en les instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal (passeig de la Petxina, 42), el dimarts, dimecres o dijous entre les 5 i les 8 de la vesprada, i omplir el formulari d’inscripció als Jocs Esportius Municipals.