Notícies

El rugbi protagonitza la IV Miniolimpiada de la temporada 2017/18

 • ,

La quarta Miniolimpiada de la temporada 2017/18 es va celebrar dissabte passat 03 de març en el Poliesportiu Quatre Carreres amb el rugbi com a esport protagonista.

Les Miniolimpiades, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal, són un programa per a introduir als més xicotets en el món de l’esport i hàbits de vida saludables.
 
En esta ocasió, en col·laboració amb la  Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, s’han dissenyat diverses parades amb diferents alternatives centrades bàsicament en diferents aspectes del món del rugbi.
 
Per a tancar el matí del dissabte, i tal com és tradicional en aquestes activitats, els més xicotets han protagonitzat amb els seus monitors una breu coreografia que en aquesta ocasió, com no podia ser d’una altra manera ha representat la tradició haka dels All Blacks, la selecció de rugbi de Nova Zelanda.
Una jornada on els més xicotets han pogut tenir una primera aproximació al món del rugbi, un esport que a més es caracteritza per la seua cultura d’equip i respecte. Una forma divertida d’aprendre i inculcar els valors de l’esport  i la vida sana entre els nostres xicotets.