Notes de premsa

El pròxim 17 de setembre s’obri el termini d’inscripció a les Escoles Esportives municipals

 • , ,

El començament de la setmana que ve arribarà marcat per la tornada al col·le, i el 17 de setembre donarà començament el període per a inscriure xiquets i xiquetes d’entre quatre i 18 anys que desitgen practicar esport al llarg del curs 2018/2019 en les Escoles Esportives municipals.

Enguany l’oferta esportiva és de 24 disciplines diferents, oferint la possibilitat de realitzar esport en les instal·lacions del propi centre educatiu, així com en alguns poliesportius municipals.

Les classes s’impartixen en horari no lectiu i en dies laborables, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar dels pares treballadors amb fills en edat escolar. Tots els grups escolars són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.

El pròxim 17 de setembre s'obri el termini d'inscripció a les Escoles Esportives municipals

El pròxim 17 de setembre s’obri el termini d’inscripció a les Escoles Esportives municipals

Els alumnes interessats a apuntar-se a les Escoles Esportives municipals, poden triar entre: activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, futbol sala, futbol femení, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, orientació, frontenis, voleibol, rugbi, triatló, tenis de taula, pilota valenciana, pàdel i waterpolo.

Tota la informació en: http://www.fdmvalencia.es/es/deporte-escolar/escuelas/