Notícies

El projecte “Marxant amb el meu pediatra” clausura el curs amb una jornada d’activitats físiques infantils

 • , ,

D’octubre a juny, 15 famílies han disfrutat de sessions d’activitats destinades a aconseguir una millora de la forma física dels participants

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, ha assistit a la festa de cloenda de curs del projecte ‘Marxant amb el meu pediatra PAIDO’, una iniciativa promoguda des de la Unitat contra l’Obesitat i el Risc Cardiovascular del Servei de Pediatria del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV) amb la participació de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esport de l’Ajuntament de València.

‘Marxant amb el meu pediatra PAIDO’ és un projecte desenvolupat per millorar la salut de la població infantil obesa i de les seues famílies, així com per trencar la barrera pediatra-pacient i facilitar la relació entre famílies i professionals.

El projecte “Marxant amb el meu pediatra” clausura el curs amb una jornada d’activitats físiques infantils.

El projecte “Marxant amb el meu pediatra” clausura el curs amb una jornada d’activitats físiques infantils.

En esta setena edició 15 famílies s’han reunit setmanalment d’octubre a juny per fer exercici físic amb els pediatres a les pistes esportives Tram III del Riu Túria, cedides per la Fundació Esportiva Municipal, que també aporta tècnics i animadors de l’activitat física i el esport.

Les sessions inclouen un escalfament inicial, una breu xerrada sobre hàbits de vida saludable i finalment una marxa ràpida. Estes trobades serveixen també perquè les famílies puguen tractar de manera individual les qüestions que volen plantejar als pediatres.

La festa de cloenda s’ha celebrat a la plaça interior de l’Hospital General de València, on Rocío Gil, acompanyada per María Ángeles Vidal, Directora Gerent de la Fundació Esportiva Municipal, han comprovat “el grau de satisfacció de les famílies amb el projecte, així com la implicació del personal sanitari i els tècnics que col·laboren en el projecte”.

La festa de comiat ha comptat amb una entrega de medalles distintives als participants del projecte, i amb premis a la regularitat per la seua assistència als xiquets i xiquetes, adolescents participants i familiars. El Dr. Julio Álvarez Pitti, responsable del projecte ha oferit un consell als participants: “A l’estiu a descansar, a cuidar-se, i a seguir fent exercici físic”.

D’octubre a juny, 15 famílies han disfrutat de sessions d’activitats destinades a aconseguir una millora de la forma física dels participants.

D’octubre a juny, 15 famílies han disfrutat de sessions d’activitats destinades a aconseguir una millora de la forma física dels participants.