Notícies

El programa Tria Eixos Cinc presenta els seus tallers de formació per a pares i mares

 • 

L’esport és una de les millors eines formatives per als menors. Possibilita inculcar valors com l’esforç, sacrifici, companyonia o respecte a més d’hàbits de vida saludable, però per a açò hem de bandejar comportaments i actituds que ens allunyen del component d’exemple i formatiu de l’esport en edat escolar.

Per a açò la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Associació de Psicologia de l´Esport de la Comunitat Valenciana  (APECVA) va presentar el 30 de novembre de 2017 el programa “Tria Eixos cinc” amb l’objectiu de prevenir comportaments violents en les trobades esportives i fomentar l’esport de qualitat.

Des d’aquest programa es ve oferint a les entitats esportives de la ciutat eines útils per a evitar la violència i promoure el bon comportament en les trobades esportives.

Ara es presenta una nova fase del programa que es dirigeix als pares i mares dels xiquets, mitjançant el llançament de tallers de formació gratuïts amb els quals dotar a les famílies d’eines senzilles i pràctiques per a fomentar un esport de qualitat lliure de violència.

D’aquesta forma a partir del 04 de desembre 2018 qualsevol club de la ciutat de València inscrit en el programa Tria Eixos Cinc podrà sol·licitar de forma totalment gratuïta que un psicòleg de l’esport realitze una xarrada-taller per a familiars d’esportistes.

Saber comportar-nos amb els nostres menors en els partits, en els entrenaments, a casa o en les xarxes socials, amb els tècnics o amb els estudis és la millor garantia perquè l’esport es convertisca en el nostre millor aliat per a la formació dels nostres menors.