Notícies

El Programa Activitat Física i Salut es trasllada a la platja

 • ,

Per tots és sabut l’estreta relació existent entre esport i la salut. Ja el món clàssic ens va llegar la dita  “mens sana in corpore sano” i des de llavors no s’ha deixat d’acumular evidències de la importància de l’esport per a la salut física i mental.

Amb l’objectiu d’explorar les condicions terapèutiques de l’esport en la millora de la salut i qualitat de vida de molts dels pacients que recorrien a els centres d’Atenció Primària, des de la Fundació Esportiva Municipal de València, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, Sanitat i Salut del Ajuntament de València i la Consellería de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana es va crear el “Programa Activitat Física i Salut”.

A principis de 2017 s’efectuaria una prova pilot i durant el present curs ha vingut tenint lloc la seua primera edició amb una oferta de 260 places distribuïdes en 13 grups entre les diferents instal·lacions esportives municipals de la ciutat.

Amb l’arribada de l’estiu el programa prepara la fi de la seua edició però abans abans es trasllada a la platja per a seguir “receptant esport” des de l’arena. Així durant el mes de juliol en la instal·lació municipal de vóley platja els professionals de la FDM seguiran repartint salut a través de l’esport mentre es prepara ja la pròxima edició.


Pots consultar més informació del programa en el següent enllaç: http://www.fdmvalencia.es/programa-actividad-fisica-y-salud-la-practica-deportiva-como-prescripcion-sanitaria/