Notes de premsa

El programa Activitat Física i Salut celebra demà la seua sisena jornada al Jardí del Túria

 • , , ,

El Programa Activitat Física i Salut prepara la seua sisena jornada gratuïta de l’any al Jardí del Túria per a demà dissabte 18 de maig de 10:00 a 11:00 hores del matí. La jornada consistirà, com en les anteriors, en exercicis dirigits per un professional qualificat. Es pretén activar de manera general tots els sistemes corporals, ateses les característiques de cadascun dels assistents. Es treballaran les qualitats físiques bàsiques, com a coordinació, agilitat i ritme, entre altres.

L’objectiu principal del programa és augmentar els nivells d’activitat física dels adults amb una actitud més sedentària o amb algun tipus de patologia, així com, explorar les condicions terapèutiques de l’esport en la millora de la salut i qualitat de vida de molts dels pacients que recorren als centres d’atenció primària, així com promoure l’activitat física com a hàbit de vida saludable.

El programa Activitat Física i Salut celebra demà la seua sisena jornada al Jardí del Túria

El programa Activitat Física i Salut celebra demà la seua sisena jornada al Jardí del Túria

Es tracta d’una activitat gratuïta i apta per a tots els públics i en la qual pot participar tot aquell ciutadana o ciutadà que ho desitge. L’única cosa que s’ha de fer és acudir al punt de trobada sense necessitat d’inscriure’s prèviament.

La jornada de demà és la penúltima del curs en aquesta ubicació, ja que el pròxim 15 de juny tindrà lloc l’última i, durant els mes de juliol i agost, aquestes classes d’activitat física tindran lloc de manera continuada en la instal·lació municipal de voleibol de platja a la Malva-rosa també de caràcter gratuït.

El Programa Activitat Física i Salut està organitzat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Regidoria de Sanitat, Salut i Esport de l’Ajuntament de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Click per a ampliar

Click per a ampliar

A través del Programa d’Activitat Física i Salut els metges de diferents centres de salut, mitjançant l’anomenada “Recepta d’Activitat Física”, poden prescriure un tractament basat en l’exercici físic dels pacients que és implementat en les instal·lacions esportives municipals per personal qualificat de la Fundació Esportiva Municipal adequant l’activitat al corresponent tractament.