Notícies

El primer circuit de running per les platges del Mediterrani arriba al seu equador a València

 • ,

Arena Running

Arena Running

El circuit ‘Arena Running‘, que va nàixer el 18 de maig en la platja Arenales del Sol d’Elx, s’ha convertit en el primer d’esta modalitat que disposa d’un calendari continuat de proves.

El certamen arribarà el pròxim 6 de Juliol a la platja de les Arenes de València, a l’altura de l’Hotel Neptú. Esta prova pren el relleu de la mítica ‘Volta a les platges’ amb un disseny modernitzat i amb eixida en les noves instal.lacions de volley platja.

En un moment on els campionats de carreres a peu se centren en les superfícies d’asfalt i muntanya, l’arribada del bon temps ha impulsat els seus promotors a establir una novetat única a Espanya.

Córrer per la platja posseïx innumerables propietats beneficioses per als corredors, com l’enfortiment de les cames, la millora de la capacitat aeròbica o la possibilitat d’aconseguir una millora de rendiment amb un menor temps d’entrenaments.

Així mateix, un dels grans al•licients serà el de poder observar la prova en la seua totalitat des dels passejos marítims de les localitat que alberguen el circuit, donant la possibilitat d’acudir en família a l’esdeveniment.

A això s’unixen les activitats paral•leles que es realitzen durant tot el dia al voltant de la cita, com a carreres per a xiquets, classes col•lectives de zumba o ioga, córner amb fisioterapeutes que oferiran massatges gratuïts i estirades pre i post carrera per a tots els participants.

La inscripció costa 8 euros (deu a partir del 30 de juny) i la distància (5 quilòmetres) permet la participació de runners principiants, amateurs i professionals per igual, que poden inscriure’s en la pàgina web www.arenarunning.com i en els centres de El Corte Inglés d’Ademuz, avinguda de França, Nou Centre i Pintor Sorolla en la seua planta d’esports.
‘Arena Running’ visitarà en la seua primera edició quatre platges emblemàtiques de la Comunitat Valenciana, tancant el recorregut amb una doble presència en les Illes Balears. Les dates després d’Elx el 18 de maig, Sant Joan d’Alacant el 8 de juny i València el 6 de juliol s’aniran al 15 de setembre Peníscola a Castelló, el 28 Mallorca i el 12 d’octubre En Bossa a Eivissa.